Brikkene faller på plass!

aug
01

De som tror på skjebnen kan nok fryde seg over at ting allerede nå begynner å komme på plass.

Siden sist jeg skrev i bloggen har vi vært hos min mor i Hasselvika. Det var selvsagt en og en halv uke med mye moro, fiske og hyttetur. Kjell Lorentzen, mammas kjæreste, er gammel (ok, ikke så gammel da. ) saksofonist. Når bryllup skal arrangeres må derfor alle kluter settes til for å lage livets beste fest. Vi var derfor svært glade for at Kjell har takket ja til å spille under vigselsseremonien. Vi satt en kveld og diskuterte hvilke låter som skulle spilles, deriblant Gabriels Oboe, Gabriellas sang og Moskvanetter. Enden på visa ble at Kjell må prøve seg fram på saxen og finne de låtene han mener høres best ut. Slagord: Fråga Kjell! Det löner sig!

Fra før har vi hørt Kjells innspillinger og han spiller svært pent og har god kontakt med saksofonen. Dette blir med andre ord ikke klassisk dansebands-spilling.

Etter å ha vært på fjellet en tur, fikk vi i bilen på vei hjem bekreftet at vi får leie Ertehytta til kvelden. Ertehytta drives av Tistedal friluftsforening og kan leies til ulike formål. Her slipper vi alt av regelverk, skjenkebevilgning, kokk og styr og kan derfor gjøre akkurat som vi vil! Jeg er overbevist om at dette blir et flott første møte for nærmeste familie.

Bryllupsplanleggingen har allerede begynt å oppta en stor del av tiden vår. Også Rakel er blitt mektig engasjert. Vi har brukt lang tid på å planlegge og drømme om hvordan ting skal gjøres. Vi har til og med funnet kjole til henne!

Vi er også avhengig av all den hjelp vi kan få. Allerede har Jeganas foreldre også meldt seg til å lage mat til den 8. juli. Det blir kebab og dolma på ekte aserbadsjansk vis. Mamma har også sagt seg villig til å hjelpe til. Hva hennes bidrag blir har vi enda ikke kommet fram til.

Det er bra!

Ja, er det så rart eg har blitt engasjert når me snakkar sååå mykje om det?

No fortjener dykk virkelig å begynne å få brikkene på plass, dykk har jobba som hestar no i det siste. Hatt mykje kontakt med mykje forskjellige folk om alt mulig rart.

I dag er me vore på Koster, der me skal være 9. juli!! Det er ei superfin øy som er 30 min båttur frå Strømstad. Ein av Skandinavias finaste plassar ifølge meg. Kjem bilder seinare trur eg. :)

Gleder meg kjempe mykje!! :) <3