Tusen takk - Intet blir byttet

jul
11

Tusen hjertelig takk til alle dere som delte disse dagene med oss!

Først vil jeg rette en takk til alle dere som var med oss 8. og 9. juli. Dere var alle med på å gjøre dette til en kjempeflott helg! Det var mye god mat og mye god drikke. Vi har fortsatt lassevis av vin stående etter fredagens kalas. Det ble ingen fyllekule og alle var dermed opplagte til lørdagens storfest. Fredagens mat var kebab og dolma. En spesiell takk til Anjelika og Najidatin som tok ansvar for dette. Takker også Torill, Kjell og resten av gjestene for god hjelp til å ordne arrangementet. Vi synes det ble en koselig kveld.

Lørdagens storfest på Ekenäs var bryllupets høydepunkt. Vi hadde 40 gjester og jeg tror alle som en koste seg ute i skjærgården. Vi startet med fint vær og en hyggelig velkomst utenfor hotellet. Selv fikk jeg lære meg å kjøre golfbil for å kunne komme til stranden der vi skulle fotograferes. Kjell spilte oss senere  inn i lokalet og deretter tok Stig kontroll over hele arrangementet. Stig gjorde en fenomenal jobb som toastmaster! Det ble holdt mange fine, rørende og morsomme taler under veis. Maten var upåklagelig og musikken like så.

Vi har også pakket opp alle gavene og sier tusen takk for dem. Det kan kanskje være morsomt å vite at ingen av gavene kommer til å bli byttet. Vi beholder alt sammen!

Bilder vil bli lagt ut på denne siden etter hvert. Følg med!