Skyt blink og offisielle ting

Jul
19

Dette lover jeg er den lengste tittelen jeg kommer til å skrive. 5 ord er maks lærte jeg på skolen en gang. Det var noe spennende som skjedde igår.Vi var på besøk til Jeganas foreldre. Hadde planer om å fortelle dem den store nyheten om bryllupet etter middagen, men det er ikke alt som går som planlagt.

Rakel, Even, Jegana og jeg kom til Säffle, hvor Jeganas foreldre bor. Foreldrene hennes fikk hilse på barna for første gang. Etter at vi hadde kommet inn og slått oss til ro, spurte Anjelika (Jeganas mamma) meg om jeg skjønte noe av følgende. Hun hadde fått en pakke i posten fra ebay. I den var det engangskameraer. Dette kunne hun ikke huske at hun hadde bestilt.

Som Jegana skrev i et blogginnlegg for noen dager siden, hadde vi bestilt engangskamera til hennes foreldres adresse. Jeg ble svar skyldig og henviste til Jegana. Hun kunne avsløre gladnyheten om bryllupet vårt, noe som førte til vill jubel i heimen. Vi fikk selvsagt en god latter ut av det hele.

Kameraene, ja. De ble omtrent like bra som forventet. Håper bare bildene fra kameraet blir like gode. Blir alle kameraene fylt opp, kan vi i ettertid kose oss med 270 bilder fra kvelden på Koster. STAS!

Nå er forresten alt offisielt. Vi har om sider fortalt alle våre nærmeste om bryllupet og lagt ut link til denne siden på Facebook.