365

Jul
08

Idag er det akkurat ett år igjen til 8. juli 2011 og selveste vielsen i Halden Tingrett. La meg oppsummere hva som har skjedd i det siste.

Det er noen dager siden jeg har blogget nå. Ikke at jeg har ligget på latsiden, eller? jo kanskje. Jeg har tross alt ferie.

Dersom du har sett nøye på siden, har det skjedd noen visuelle endringer. Dessuten har de første sidene på aserbajdsjansk blitt lagt ut. Det er selvfølgelig Jegana som skriver dette. Tar litt tid å skrive de aserbajdsjanske artiklene. Vi har ikke aserbajdsjanske tastaturer på noen av pc'ene her i huset. Spesialtegnene blir virkelig laget etter "Let-Trykk-Finn"-metoden. Dette blir helt sikkert en vanesak etterhvert.

Vi har også fått lokale for fredag 8. juli. Som nevnt i understående artikkel, har vi valgt Berga Selskapslokaler. Etter en god runde Google og masse flaks klarte vi å finne et lokale som kunne passe oss. Vi hadde i utgangspunktet tenkt oss Oscar Torp-heimen på Gamle Svinesund, men fikk avslag fordi de dessverre måtte slutte å leie ut lokalet. Vi mener Berga Selskapslokale er den absolutt beste erstatteren vi kan ha for Oscar Torp. Vi har fortsatt en flott hage vi kan boltre oss i. Dette blir STAS!

Nå går jeg og gleder meg til å motta godteposer som skal komme i posten i løpet av denne eller neste uke. De er kjøpt på e-bay av alle ting. Har vært på Panduro og kjøpr satengbånd for å knyte dem sammen med. Planen er at alle gjestene som kommer den 9. juli skal få hver sin pose med noe godt i. Dette som en del av borddekkingen. Vi har også bestilt en haug engangskameraer som skal plasseres rundt på bordene. Vi håper gjestene vil hjelpe oss med å ta bilder av det som skjer der. Også kameraene er kjøpt på e-bay. Kanskje ikke det mest romantiske stedet å kjøpe bryllupsartikler på, men det regner jeg med glemmes når alt skal gjøres opp. Vi var heldige og sparte veldig mye på å handle der fremfor å handle lokalt. Kameraene så pene ut også. På grunn av 200-kroners regelen ved kjøp fra utlandet på internett, ble vi nødt til å sende kameraene til Jeganas foreldre i Säffle. Vips, så sparer vi 25% på dem! Handel innad i EU er en fin ting.

Vi tenkte også å kjøpe oss et litt skikkelig kamera til bryllupet. Har sett på noen, men venter med å kjøpe. Det kan jo komme gode tilbud. Vi har det ikke travelt.

Idag kommer Line og Rakel på besøk. De skal på jentetur Göteborg sammen med Hilde. Tenkte å fortelle de store nyhetene til Line ikveld. Rakel skal få vite det sammen med Even når de kommer hit for å feriere med oss.