En måned igjen!

Jun
08

I dag er det akkurat en måned igjen til den store dagen. Det er både spennende og nervepirrende. Nå har jeg akkurat kommet tilbake fra Aserbajdsjan. Hadde ukes ferie der og måtte ordne noe ting før bryllupet. Nå har vi både fisken og en del av kaviaren i boks. Det kommer mer påfyll av kaviar til uken. I Baku har jeg kunnet solt meg og shoppet. I tillegg har mine foreldre organisert en jentefest for meg. Jentefesten var den 2. juni. Vi hadde en 44 damer som gjester. Her kunne vi kose oss med god mat, musik og masse dans. Nå føler jeg meg forberedt til bryllupet vårt.

Det ser ut som brikkene faller på plass. I dag har jeg og Kristoffer kjøpt oss gifteringer. Jeg synes at de er verdens vakreste ringer. Det føltes nesten som at de var spesiallagd nettopp til oss. Det var bare flaks vi kom innom i butikken bare for å sjekke. Begge to var skeptiske men fikk super service og fine varer og gode priser. Veldig fornøyde!

Ting som skal gjøres nå er da kjolen og dressen som skal sys opp, kjøp av godteri, fotografen skal ordnes, kaken skal bestemmes og blomstene må ordnes. Vi er i kontakt med konditoren som hjelper oss med kaken. Det kommer å bli spennende hva resultatet kommer å bli. Men vi er åpne til forslag J

Siste måned ting haster nå. HJELP!