Brikkene faller på plass

May
19

Forrige helg ble en oppklarende og god helg. nå faller ting på plass slik at vi snart kan begynne å stresse.

Sist helg var mamma og Kjell på besøk og vi brukte helgen på å planlegge bryllupet. Lørdag reiste vi til Ekenäs Hotell. Første og viktigste lærdom var at de som ikke har booket rom, før gjøre det så fort som mulig! Spesielt dersom det skal være noe å velge i.

Vi har satt opp programmet for 9. juli. Alt kommer til å foregå i den nyoppussede frokostsalen til hotellet. Her vil vi kunne nyte god mat og godt drikke hele kvelden. Vi blir også underholdt av Anders Ådin med band fra klokken 21.

Kjøkkensjefen på hotellet, som er med på det svenske kokkelandslaget, fikk se vårt menyforslag for kvelden. For å røpe noe, kan jeg si at vi har planlagt å servere russisk kaviar og røkt stør fra Azerbaijan til forrett. Kjøkkensjefens anbefaling til tilbehør for dette er en enkel brioche. Dette er nok en knallkombinasjon. Videre hadde han også noen kommentarer til menyen vår. Vi venter på at han skal komme med sine forslag til tilbehør på hovedretten.

Til sist ba hotellet oss også om å oppfordre gjester som har tenkt å gi store gaver og gaver som krever spesiell behandling om å overrekke disse på fastlandet. Dette fordi det kan være vanskelig å få med seg alle tingene tilbake fra øya når vi skal hjem.