Framskritt og status q

Jul
01

Nå begynner ting å ta form. I allefall noe. I går ordnet jeg meg forlover, men vi har enda ikke bestemt oss for lokale. Disse sidene begynner også å bli noe.

I dag vil jeg skryte av at jeg har fått forlover til bryllupet. Roger Folke-Olsen har takket ja til denne oppgaven. Jeg ble kjent med Roger igjennom skolen. Han var veileder for meg i et prosjekt. Vi har siden da blitt gode venner. Jeg er derfor veldig glad for at han er med meg på denne dagen. Nærmere presentasjon av forlovere kommer på egen side.

Så var det å velge lokale da. Som tidligere nevnt står valget mellom to svært gode lokaler på Koster. De har som sagt svært forskjellig preg. Jegana og jeg prøvde å klarere for oss hva som var de mest positive og negative sidene ved stedene, men klarer ikke å bestemme oss. Venter i spenning på konkret overslag fra stedene. Det blir kanskje lettere å bestemme seg da.

Denne websiden begynner også å ta form nå. En engelsk versjon er kommet. Vi skal også oversette viktig informasjon til aserbaijansk. Jegana har også lovt at hun skal begynne å blogge når hun får tid til dette. Det er også mulig å legge til kommentarer og innspill på blogginnlegg. For å gjøre dette, må du opprette en brukerkonto på denne siden. Dette ser selvsagt helt gratis.