Nå sendes invitasjonene!

Mar
06

Nå er endelig tiden inne! du må snart se i postkassa di.

Det begynner å nerme seg 8. juli med stormskritt forberedelsene går sin gang. Nå kommer invitasjonene snart i posten. De kommer til å sendes ut i to omganger: Først til de som kun er invitert til den store festen 9. juli på Ekenäs. Med en gang byråkratiet er ferdig og vi har fått tid i tingretten kommer vi også til å sende ut invitasjoner til de som skal være med oss begge dagene.

Invitasjonene er selvsagt 100% hjemmelagde. Ingen av oss er verdensberømt for å være noen spesialister med penn og papir, men vi har i allefall gjort et tappert forsøk. Uten å røpe for mye, ligger det noen timers arbeid bak invitasjonene. Utkastet ble lagd i sommer, men de siste endringene ble gjort så sent som i dag.

For å gjøre det enkelt for alle reisende, er det laget en egen samleside med all den viktigste informasjonen om hvor man kan bo og hvordan man kan reise. Skulle noen allikevel ha noen spørsmål er det bare å ta kontakt. Vi svarer mer enn gjerne og hjelper selvfølgelig til med å organisere et eller annet dersom det skulle være nødvendig.

Det er bare å følge med på hva postmannen har i kassen sin. Får du ikke noe nå, kan det jo hende at du får noe senere :-)

PS. Husk å booke rom på hotellet i god tid!