Valgets kvaler

Sep
05

Det er bra vi har god tid. Det er mange valg å ta.

Vi har begynt på noen av detaljene. Servietter? Skal de ha trykk? Hvordan skal de brettes? Pynting av lokalet på Koster? Alt skal visst være perfekt. men hva er perfekt? Sannelig ikke lett å si.

Et annet valg som mange har spurt meg om er den berømmelige ønskelisten. Ja, den kommer snart. Jegana og jeg har brukt lørdagen til å se oss rundt på butikker for å finne ting å sette opp på ønskelisten. Det kommer til å bli ønsker i alle prisklasser. Det kan vi love. Pent bestikk har vi stort sett alt av. Jegana kunne til og med overraske meg med at vi faktisk har søvbestikk idag. Hun rotet i en skuff og fant gammelt russisk arvesølv. Gjett hvem som skal kjøpe sølvpuss? Etters kan jeg røpe at vi kommer til å legge ut ønskelister både hos Tilbords, Christiania Glassmagasin og På Kjøkkenet. Det er klar jeg gir beskjed om når ønskelisten er klar!

Ved kjøkkenbordet idag tidlig begynbte vi å snakke om klær. Jegana forteller hun er veldig i tvil om hvilken kjole hun skal velge. Hun sier valget står mellom to forskjellige som hun liker godt. Hun kommer nok til å ta med seg en person hun stoler 100% på for rådgivning. Håper hun klarer å bli enig med seg selv da. Når det gjelder klær, har jeg så og si bestemt meg. Det er litt lettere å være mann, heldig vis. Litt billigere også sies det. Noen fordeler må også vi menn ha.

Idag stikker vi over grensa på let etter småtteri som kan kjøpes tidlig. Vi får se hva vi finner. Madammen snakker om kakespade og kanskje noe annet også.