Slutt på ferien

Aug
23

Nå er det ubønnhørlig slutt på late dager i sofaen som i det fulle og hele kan vies til bryllupsplanlegging.Fra og med idag er jeg travelt opptatt med skole. Dette blir det siste året mitt på bachelornivå og vill gjetning tilsier at dette blir travelt. Derfor er jeg fornøyd med hvor langt vi har kommet i planleggingsfasen av bryllupet så langt. Det er fortsatt 11 måneder igjen til de store dagene og svært mange brikker har falt på plass.

Kort oppsummert kan jeg si at vi har skaffet lokale til begge dagene, menyene er nesten klare, design på bordkort og invitasjoner er klare, forlovere er skaffet. Dessuten har Jegana så og si bestemt seg for brudekjole (tror jeg). Det meste av opplegget er faktisk klart og mye ligger i en eske på soverommet vårt. En eske som er full av hemmeligheter. Av gjenstående store ting kan jeg nevne at vi mangler musiker tiil 9. juli og en toastmaster. Jeg er på klappjakt etter dette, så vet du av noen gode kantidater er det bare å sende meg en mail.

Nå til helgen gleder vi oss til å få besøk av Jeganas forlover og hennes mann. Vi var i deres bryllup i England sist sommer og det er vel ingen hemmelighet at deres bryllup har inspirert oss i planleggingen av vårt.

Jaja

Jaja pappa det e bra du og begynna på skule no ette ain so lang ferie!! Har allerde hatt nåken veke! Du får be Jegana sende ein mail med eit bilete av brudekjolen sin!


Takk:)


Fint at de e komen så langt med planleggjinga!


Glede meg te neste gong me treffast<3