Bloggen til Jegana

jul
03

Gaver og sånt

Gaver? Ja takk! Det er jo en av de morsomme tingene man får med på kjøpet når man arrangerer bryllup. Husk bare, det er langt til Koster.

jun
10

Utrikningslag

I dag er det den 10. juni og det er Kristoffer sin tur å ha utdrikningslag. Roger, Fredrik og Glen Thomas har ordnet den dagen for Kristoffer.

jun
08

En måned igjen!

I dag er det akkurat en måned igjen til den store dagen. Det er både spennende og nervepirrende. Nå har jeg akkurat kommet tilbake fra Aserbajdsjan. Hadde ukes ferie der og måtte ordne noe ting før bryllupet.

jan
10

Noe gammelt, noe lånt..

Det sies at man til bryllupsdagen, skal damen ha på seg noe nytt, noe gammelt, noe lånt og noe blått. Dette bringer lykke til ekteparet.

aug
08

Forloveren min også fikset

Farzaneh

Har snakket med min beste vennine nå på tirsdag. Hun heter Farzaneh og er veldig nær til meg som en person.

jul
06

Godteposer mm er i boks

Idag har vi bestilt godteposer og engangskameraer på nett. Det har vi bestilt fra Ebay til mammas adresse. På grunn av tollregler er det mye lønnsomt å sende det til Sverige. Men hun vet ikke noe om det enda. Håper hun ikke oppdager noe :)

jul
04

Treff med Kristoffers familie

I helgen har vi vært i Enstaberga og traff Kristoffers familie. Nå vet onkelen, mamman, to av tantene og noen andre slektinger til Kristoffer om bryllupet vårt :) Dette var veldig morsomt! Vi komponerte svigermor-sangen!

Gleder meg til å si det til min familie også :)

Syndiker innhold