Da er vi igang!

Jun
28

Endelig kan vi sette igang planleggingen! Det er smart å starte planleggingen tidlig. Derfor er det nettopp det vi har begynt med.

Jeg kan fortelle litt om hva vi har gjort så langt. De siste par ukene har vi jobbet mye med å bestemme oss for hvordan hovedtrekkene for bryllupet skal være. Jeg vil ikke gå inn på detaljer enda, men det skal være mulig å få til det vi har planlagt.

Vi har også designet innbydelsene, lagd monogram, logo og ikke bestemt oss for en signaturblomst. Dersom vi ikke ombestemmer oss i løpet av året blir det rosen som vises både i bakgrunnen på monogrammet nederst på siden og bak menyen.

I helgen var vi på Koster, der vi skal ha bryllupsfesten. Koster er en nasjonalpark i den svenske skjærgården og grenser til Hvaler. Vi har vært og besøkt to ganske forskjellige steder hvor vi kan arrangere bryllupet. Det å bestemme seg for ett av disse, virker helt håpløst akurat nå. Det blir som å sammenligne en komfyr med et kjøleskap. Uansett hvilket sted vi velger, vet jeg det kommer til å bli en fantastisk minneverdig kveld.

Nå er vi endelig igang med websiden. Dette skal være en kombinert blogg og nyhetsside. Her kommer i allefall jeg til å blogge noe og har madammen mulighet og tid, kommer nok hun til å gjøre det samme. Håper det kan bli interessant lesning. Etter hvert som ting kommer på plass kommer mer informasjon her.

Kom gjerne med tips og innspill til oss. Det kommer til å bli mulig å logge inn og skrive kommentarer på innleggene.