Til Heidi og Reidar!

Jun
28

I alle prosjekter skjer det uforutsette ting. For de som husker byggingen av Romeriksporten, tunellen som sprang lekk, vet at ikke alt går etter planen. I dag oppdaget vi en slik skikkelig brøler. En brøler med et skikkelig BRØL!

Da vi sendte invitasjonene i mars, sendte vi til alle sammen. Alle skulle få. De som ikke fikk, var heller ikke invitert. Jeg kan bekrefte at også Heidi og Reidar skulle få. Jeg satt personlig og teipet fast gullringer i stoff og Jegana skrev navn og adresse på konvolutten. Til slutt ble alle konvoluttene gitt til Posten for at de skulle passe på at hver konvolutt kom frem. Enten destinasjonen var Hasselvika eller USA.

Etter litt begynte svarene å poppe inn. noen via denne siden - andre via telefon, mail eller foreldretelegrafen. De vi ikke hørte noe fra, regnet vi med at ikke kom. Ut fra denne nyttige informasjonen satte vi opp bordkart, så til at hotellrom var booket og passet på å informere. Alt så greit ut. Helt til i dag (og jeg siterer)

Melding fra mamma kl 10:19: "Vigdis ringte. Reidar har ikke fått invitasjon til bryllupet"

Plutselig våkner jeg fra drømmen om å revolusjonere IT-systemene til Sem og kommer meg raskt ned på jorda. Panikken brer seg på det sommervarme kontoret mitt. Jeg repliserer med følgende melding: "HVA???? Den er jo sendt! Vil han komme?"

Det hele ender med at jeg får tilsendt et telefonnummer og må gå hele dagen og vente til første mulighet kommer til å slå de magiske sifferene i meldingen.

Fortil slutt å gjøre en lang historie kort: Kjære Heidi og Reidar, Postmann Pat har tatt invitasjonen vi sendte dere! Den er sannsynlig vis blitt katteleke for Miss. Pat har i allefall ikke bestillt rom. Håper dere gjør det - Ikke Pat!