Ønskelister og annet gøy

Dec
08
Glass fra Christiania Glassmagasin og Tilbords

Det har skjedd lite de siste månedene, men nå er det snart jul og da må ønskelistene snart kjøres ut i butikkene. Vi planlegger også å sende ut inbydelser like over nyttår.

I likhet med en god vin trenger også en ønskeliste og en invitasjonsliste tid for å modnes. Vi har lagt ut og oppdatert ønskelisten i det siste. Vi har nå vært runt i de butikkene i Norge hvor ønskelisten blir tilgjengelig. Til Sverige kommer den etter nyttår. Tilbords har allerede fått den inn i systemet og publisert den. 

Det å levere inn ønskelister til butikker viser seg  å være en lønnsom affære. Vi fikk en gave både fra Tilbords og Christiania Glassmagasin. Tilbords ga oss to flotte champagneglass fra Magnor. Glassene er designet av Ari Behn og ser veldig pene ut! Fra Cristiania Glassmagasin fikk vi to flotte rødvinsglass fra Hadeland Glassverk.

Så var det invitasjonene da. Vi satser på å sende dem ut rett over nyttår en gang. Dette for at gjestene skal ha tid til å planlegge sommeren. Vi vi jo selvfølgelig ha med oss så mange av dere som mulig! Det kommer også til å bli lagd en samleside med nødvendig informasjon i forbindelse med bryllupet.

Jeg har også vært og sett på klær til den store dagen. Fant et knallantrekk i en butikk i Strömstad. Skal dra med meg min forlover for å sjekke at jeg smaksmessig ikke bommer helt.

Vi har også kjøpt oss speilreflekskamera til bryllupet. Tenkte jeg skulle få brodern til å fly rundt å leke fotograf. Og ja... Fotograf ja. Jegana har vært i kontakt med en på jobb som er freelance, uten eget studio, men har utstyr og hode i orden. Jeg har sett bilder han har tatt og jeg er ikke lei meg for det.

Det er 211 dager igjen. Snart på tide å gjenoppta jobbingen?