Rakel har fått kjole

Aug
13
Rakel prøver kjole

Ja jeg vet det er tidlig å bestille klær til bryllupet, men når man faller absolutt pladask for noe, er det vel lurt å smi mens jernet er varmt?

For en drøy uke siden fant vi en kjole til Rakel som vi ikke kunne være foruten på bryllupet. Enden på visa var at vi ganske enkelt bestilte den - I størrelse 14 år. Fra dag én og en halv etter bestilling begynte håpet om å snarlig få kjolen å eksplodere i oss. Postmannen kunne simpel then ikke kjøre fort nok på den motorsaglydende firehjulingen sin.

Vi ga nesten opp håpet på at kjolen skulle komme før barna reiste tilbake til Sogndal. Men idag derimot, hørte vi motorsaglyden parkere utenfor postkassene og den røde sykkelen med pokémonball-lignende logo begynte å putte post i postkassene. Vanlig vis er det sparsomt med post som havner i kassa her på fredager, men idag kunne jeg se at postmannen hadde med en stor pakke som han skulle legge i en av kassene utenfor her.

Straks Pikachu hadde reist, løp Rakel ned til de hellige grønne kasser og igjennom det åpne vinduet i stua som vender mot veien kunne jeg høre et ikke veldig høyt, men like fullt ekte jubelbrøl. Inn kom hun med en stor pakke med avsender USA.

Spenningen var stor og stemningen var rent elektrisk da vi åpnet pakken. DER LÅ KJOLEN!!! Med den største varsomhet ble den pakket ut og prøvd. Resultatet var henrivende! Makan til flott jente! Kjolen var litt stor, men om et år er den mer perfekt enn noe annet. Selvfølgelig var Rakel klar til photoshoot på kjøkkenet. Even og jeg sto forran henne som de ivrigste pressefotografer.  Bildene er selvfølgelig lagt i bunnen av denne saken.

Rakel prøver kjoleRakel prøver kjoleRakel prøver kjoleRakel prøver kjole

Trippel wiiiiiiii!!!

åååååå eg tru eg mao hyla ao glede!!!!!! dan va fantastisk!!! elska kjolen!!!! da konne ikkje ha vore bedre<3<3<3!!